4.1.10

...και Χρώνια Πωλά!





Έχοντας κλείσει τρία χρόνια ζωής, αυτό το μπλογκ θα έπρεπε να έχει ήδη μάθει να μιλάει. Δεν παρατηρούμε όμως κάποια ουσιαστική εξέλιξη στις επικοινωνιακές του ικανότητες, κι έτσι μπορούμε εύκολα να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι πάσχει από κάποιου είδους τετραπληγία.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!


Δε λέω, καλό είναι στη ζωή μας να αναζητούμε βαθύτερες έννοιες και κρυμμένα νοήματα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι υπάρχουν. Κι όσοι από εσάς διακρίνετε μια μηδενιστική φιλοσοφία σ' αυτήν την άποψη, να πα' να γαμηθείτε. Άλλωστε, αυτή ακριβώς η ικανότητά μας, να δίνουμε υπόσταση και αξία σε κάτι που δεν προϋπήρχε, είναι ο πυρήνας της ανθρώπινης Ιδιαιτερότητας. Είναι η βάση της δημιουργίας των Θρησκειών, των Τεχνών, των Επιστημών και του Μάϊκλ Τζάκσον. Είναι η λεπτομέρεια που μας διαχωρίζει από τα φυτικό και το ζωικό βασίλειο.

Και για να μην παρεξηγηθώ από τους νεοεποχίτες, οικολογοτέτοιους φίλους μας, που δεν θα διαβάσουν ποτέ αυτό το μπλογκ, ξεκαθαρίζω ότι θαυμάζω τον πλανήτη Γη και τη μέχρι τώρα πορεία του στο ηλιακό σύστημα, παρότι είναι πολύ πιθανό να μην έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο ύπαρξης. Συμπαθώ επίσης όλη την υπάρχουσα χλωρίδα και πανίδα, αλλά δεν δηλώνω εντυπωσιασμένος. Τη μέρα που κάποιος χιμπατζής αποφασίσει από μόνος του να φτιάξει το ομοίωμα ενός μικρού ζώου χρησιμοποιώντας μικρά κλαδιά και κουράδες, υπόσχομαι να μείνω άφωνος και να χειροκροτήσω με πάθος.



It'll explode!

Κάπως έτσι, αναγγέλω τη συνέχεια της διαδικτυακής παρουσίας αυτού του ιστολογίου και παρουσιάζω το καινούριο τεμπλεϊτ.



Ενδέχεται να αλλάξω και τον τίτλο του μπλογκ.

1 σχόλιο:

ΔΙΑΙΡΕΤΗΣ είπε...

Πολύ Q-Brick? (Όπως Q-Tip, Methodman, Redman blah blah blah...)